5 octombrie 2009

Prietenii

Sigur ai auzit macar o data de trupa Bowling for Soup. Au ei o melodie care se numeste “High School Never Ends”. M’a pus mult pe ganduri in ultimul timp.
Da, e adevarat. Am intrat la facultate si te astepti ca totul sa se schimbe. Oamenii sa aiba mai mult bun simt, fetele sa nu fie la fel de bitchy, baietii sa fie mai draguti, mai destepti si mai educati. Insa daca stau sa ma gandesc mai bine, lucrul asta e imposibil. Traim intr’o tara unde indiferenta este cuvantul care face legea [asta si “baieteii” care se cred “smecheri” sau “shukari”]. Ipocrizia asta in care ne’am cufundat cu totii o sa ne distruga. Pe plan national sincer e deja dus totu. Dar pe plan personal inca mai putem salva ceva. Am avut amici tarani, manelisti, gay, rockeri, metalisti, punkisti, emo. De toate genurile. Si niciodata nu I’am judecat dupa cum se imbracau. Toti aveau valori morale cu care aveau ceva de zis. Exista persoane pe care le cataloghezi dupa modul cum se imbraca si cum se comporta. Dar mai exista si acea sectiune de persoane pe care nu ai cum sa le cataloghezi in niciun fel. Aceia sunt prietenii. Fie ca sunt pitziponci, rockeri sau orice alta natie de eticheta aplicata de societate, aceia sunt oamenii care sunt acolo langa tine fie ca sunt imbracati de la Prada fie ca sunt de la “orice produs 10 lei”.
Probabil m’am dus unpic pe campii cu postul asta. Dar incerc sa am o opinie, si nimeni nu are voie sa ma opreasca aici, doar sa ma judece, ceea ce va rog, chiar sa faceti.
Nu cred ca exista om in viata care sa nu fii avut vreodata nevoie de ceva sau de cineva pe la ora 2 noaptea si sa nu fii sunat un prieten. Acel cineva care isi poarta mandru eticheta. O eticheta care este mai presus de celelalte. Un prieten e intotdeauna langa tine, fie ca e zi, noapte, dimineata. Fie ca iti sta parul naspa sau ca ai ochii inrositi de plans. Esti beat si nu mai stii pe unde mergi, ai intotdeauna un prieten langa tine.
Prietenii sunt persoanele alea indeajuns de duse cu capu incat sa ramana langa tine orice ai face si sa se bage in aceleasi cacaturi ca si tine numai ca sa nu fii tu singuru care sa primeasca “laudele”.
Prietenii sunt oamenii aia atat de nebuni incat iti toarna inca un shot de tequila, chiar daca nu mai stii nici cum te cheama. Dar cacat, de’aia ai buletin nu?
Nici nu pot sa transpun in cuvinte cata siguranta si bucuria care o poate aduce un prieten in viata cuiva. Va uitati la filme, iesiti in oras, la agatat, sau la o bauta. Intotdeauna e si intotdeauna va fii fun sa ai un prieten langa tine.
Sunt mandra ca sunt prietena si sunt mandra ca am prieteni. Sunt mandra ca cineva m’a onorat cu acest titlu si m’a lasat sa pasesc in viata atat de incalcita a lui.
E minunat sa se bazeze cineva pe tine stiind ca il poti ajuta. E genial sa stii ca ai pe cineva acolo intotdeauna, no matter what. Nu conteaza ca cercurile de amici nu sunt aceleasi sau ca nu va vedeti in fiecare zi. o data pe zi macar, un prieten se gandeste la tine si vrea sa te ajute, chiar daca iti merge foarte bine, te ajuta facandu’ti ziua si mai frumoasa.

5 comentarii:

stinga spunea...

ba k bine zici:D
mia placut mult faza cu buletinu:)).geniala:D
oricum cert e bine k noi 2 suntem prieteni>:D<

Ale spunea...

intotdeauna e o placere sa aud o vorba buna de la tine>:D<

aniyjka spunea...

ca bine zici...oricum prietenii tot prieteni raman oricum ar fii ei:*un sfat d la tine nu strica niciodata>:D<:xpersoric

Anonim spunea...

Adevarat. Prietenii sunt totul in viata. parca ma si vad la vre40 de ani,impartind o bere cu voi toto: ale,adi,tavy,stinga,ely,dolly,cold,ana,irina,dana,stroie,didi,alex.

Ale spunea...

chiar trebuia sa scrii tavi si dolly pe blogu meu?:))
da, ar fii fun sa bem o bere p'atunci:)) dar doar astia fara aia 2 de mai sus=))>:):*