28 noiembrie 2009

Era un loc unde...

isi gasise un loc numai al ei. nu era locul ala la care visa ea pentru iarna aia nenorocita care va veni, insa va trebui sa se multumeasca cu ce are. e locu ala unde se duce tot fumu din tigarile pe care le fumeaza en-gros. e locu ala unde se duc toate tonele de alcool pe care le baga in sange la fiecare party sau la fiecare iesire pe la cineva. sunt sutele de poze pe care ii place sa le faca diverselor lucruri din jurul ei. sunt sunetele facute de taste atunci cand ea se joaca frenetic incercand sa mai compuna o serie de ganduri. e locu ala unde muzica rasuna la orice ora din zi sau din noapte. si nu ca ar uita'o cineva data drumu. ci pentru ca ii rasuna in minte la fel de clar ca soaptele pe care le auzea sub niste asternuturi colorate.
sunt sutele de ciupituri pe care le'a indurat chitara care acum zace in husa prafuita. sunt toate stickerele pe care le'a lipit. toate randurile pe care le'a scris pe diverse bucati de hartie. zecile de kile de nisip cu care se intorcea in adidasi din vama.
e un loc in care se pot strange toate locurile in care ea a fost, locurile in care a simtit, locurile in care a plans sau a ras. locurile in care s'a simtit bine sau in care s'a simtit in plus.
e un loc unde timpul se anuleaza. trecutul, viitorul, devin prezent. ce va fi si ce a fost devin ce e. e locul unde totul e posibil. e locul unde visele tale se implinesc.
e locul potrivit pentru care 'coboara'ma in rai' nu e doar o alta piesa. pentru care tu nu esti doar un alt tip. pentru care asta nu e doar o alta stare. pentru care ala nu e doar un alt bar.
e apocalipsa perfecta. explozia trairii la maxim. saturatie.

4 comentarii:

Alina spunea...

surprinzator. imi place :) incepi sa te perfectionezi. scrii din ce in ce mai frumos :P

Ps.: te iubesc! :X 4 eva` :X

Ale spunea...

surprinzator ca iti place sau surprinzator ce am scris?:)) mersi mult oricum:X si eu simt ca ma inalt unpic:P

ps: for eva eva?:D si eu te iubesc dudo:X

Anonim spunea...

si ca o perfectionista ce sunt, iti spun ca se poate si mai bine!(asta asa, ca m-ai disperat cu da comment :P)

Ale spunea...

te'am innebunit pentru ca de cand ai plecat ai zis ca intrii sa citesti:P

stiu ca se poate si mai bine, ma prefectionez, usor usor:D