30 noiembrie 2009

Ea

Si ii vezi fata. Ochii aceia calmi si calzi care te'au intampinat mereu dupa usa de lemn masiva si rece [Las`o sa te privieasca in ochi]. Mereu i'ai evitat privirea cand stiai ca iar ai dat vreun rateu. Te duceai la usa ei si deseori te prindea dimineata pe presul plin de praf, nestiind ce sa ii spui. Nestiind cum sa ii ceri iarasi ajutorul, simtindu'te iar ca profiti de bunatatea ei. Dar ea a fost intotdeauna acolo asteptand sa ii ceri un deget pentru a'ti oferi direct toata mana [arata'i unde ti'ai ingropat trecutul, unde te doare. Ea o sa creasca in acel pamant o floare].
Si nu sti cum dar intotdeauna te'a ajutat sa treci peste cele mai de cacat faze. Niciodata nu ti'a cerut nimic in schimb. Intotdeauna ti'a zambit si te'a sarutat pe amandoi obrajii si ti'a sters lacrimile [Buzele ei nu vor fi pline de venin cum au fost altele]. Ti'a facut o cafea, ti'a aprins o tigara. Te'a lasat sa te descarci. A stat intotdeauna tacuta langa tine cand aveai tripuri nasoale. Te'a privit de atatea ori cum dormeai pe perna ei, din acel apartament prafuit, nemavoind sa te intorci acasa in prea multe nopti [Iti va sopti iubire cu toate faptele].
Ea e cea careia ii fumai tigarile si ii beai cafeaua. Ea e cea caruia ii povesteai de toate tipele carora le dadeai inima pe tava [Ea va fi cea care n'o sa'ti intoarca spatele]. Pe ea o sunai dimineata cand trecea pe la tine sa cumpere si'o sticla de Cola si un pachet de tigari.
Cu ea adormeai in brate cand erai prea rupt de beat si de somn ca sa mai ajungi acasa [Ia'o in brate si priviti cerul senin].
Ea va fi cea care te va ajuta sa mergi mai departe... oricare ar fi starea prin care treci acum. Intotdeauna va fi ea langa tine, indiferent de ce gagica ai, unde muncesti, cu ce te imbraci sau cine esti.

4 comentarii:

Alina spunea...

Foarte tare...:(

Ale spunea...

:) pana mea...

Anonim spunea...

Un mod interesant prin care iti poti arata partea sensibila...eliberandu-te in propia ta lume si folosind libertatea neconditionat,facandu te fericita

Ale spunea...

hehe. cateodata e mai bine asa:)